tisdag 28 maj 2013


15-åringa har mer vett i skallen än fega 50-åringar som låter sig utnyttjas som slavar åt Sveriges fascist-pedofil-regering

Föräldrar till frihetskämparna (Ungdomar som kastar sten på poliser) vilka böjer sig för barnmördare (mördar barn i Afrika/Iraq/Palestina/Afghanistan) och vapenhandlare (Bofors och Wallenbergs springpojkar) som Reinfeldt, Carl Bildt, Gunilla Carlsson, Ewa Björling m.fl., är inget annat än fega oduglingar som hellre tar den i arslet än krigar mot världens största pedofil-organisation (Sveriges regering med Wallenberg).


Dom grupper som "går omkring på stan" och pratar med ungdomarna som kastar sten är lika stora förrädare som föräldrar vilka dagligen tar den i arslet och är nöjda. Wallenberg, Olof Palme och Palmes avföring (Reinfeldt, Carl Bildt etc) är brottslingarna som skapat krig, korruption och förstört miljön i dom svenska invandrarnas hemländer. Invandrare i Sverige skall inte vara tacksamma utan kräva att Reinfeldt betalar för uppehället i Sverige tills invandrarnas hemländer återställts och alla svenska barnmördare som Göran Persson, Mona Sahlin, Wallenberg och bröderna Lundin ställts inför rätta för massmord och annan grov brottslighet.

Fram till dess - Skapa samma kaos i Sverige som Wallenberg och Sveriges regering skapat i Era hemländer!







2 kommentarer:

  1. citerat Jiddu!?
    jaa...vavarejasa...att du ser det som ÄR...
    hade/Alf

    SvaraRadera
  2. Domstolsverket (159.190.251.56) [Label IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    www.google.se — corruptio

    29 May 2013 08:39:36
    corruptiosweden.blogspot.se/

    29 May 2013 10:21:59
    corruptiosweden.blogspot.se

    SvaraRadera