onsdag 8 februari 2012

Poliser Ulf Wiklund och Tomas Åslund misstänkta för sexuellt ofredande mot ung kollega


Hur många Göran Lindbergs finns det inom Polismyndigheten?
Polismyndigheten i Sundsvall hade en “träff” i Storhogna i Härjedalsfjällen vilken Sveriges medborgare fick betala. Stor konsumtion av alkohol gjorde att två polischefers pedofil-drömmar drabbade en betydligt yngre kvinnlig kollega. Polischeferna Ulf Widlund och Tomas Åslund har anmälts för att ha tafsat på den unga poliskvinnan. Pedofil-poliserna Widlund och Åslund är delgivna misstanke om sexuellt ofredande.


Skandalen slutar inte här… Carina Ytterström är Polisförbundets fackordförande i Västernorrland. Ytterström har uttalat sig om fallet i media. klicka på länken och läs om vad Ytterström säger samt kan Ni läsa Corruptio´s artikel om skandalen kring Carina Ytterström. Carina Ytterström, ordförande i polisförbundet i Västernorrland – Pedofilramsor – Sexuella trakasserier pdf Den nu brottsmisstänkte polischefen Tomas Åslund finns att läsa om i corruptio´s artikel nedan. http://corruptio.blog.com/2011/10/13/therese-bystedt-misshandlad-och-kidnappad-av-kriminell-polis/ 


2 kommentarer:

 1. Poliser Ulf Wiklund och Tomas Åslund åtalas efter festen i Storhogna

  Storhogna 2012-04-18.

  Vinterns polisfest i Storhogna urartade.
  Två höga polischefer smekte och nöp en kvinnlig polis i stjärten. På onsdagen kom beskedet att båda cheferna åtalas för sexuellt ofredande. Det meddelade Pär Lindell, åklagare vid enheten för internmål åklagare, vid lunchtid på onsdagen. Ofredandet har skett under Sundsvallspolisens arbetsplatsträff i Storhogna i januari. Enligt kvinnan hade en av de åtalade polischeferna betett sig märkligt redan vid middagen. Kvinnan hade noterat hur polischefen sökte kroppskontakt med alla han hälsade på. När polischefen först hade hälsat på kvinnan hade hon reagerat på hur länge han höll kvar greppet om hennes arm.

  Men det var några timmar senare som själva ofredandet ska ha ägt rum. Då var festen förflyttad till en lokal med dansgolv och bar. Kvinnan upplevde polischefen som berusad när han efter ett tag bjöd upp henne till en dans. Men kvinnan påtalade att mannen var onykter och vände sig därefter mot baren igen. Då kände hon hur mannen smekte och klappade henne på stjärten. När hon slog bort handen och sedan vände sig om för att konfrontera polischefen ursäktade han sig. Han förklarade bland annat att han trodde att det var hans fru han smekte. Kvinnan släppte så småningom händelsen. Men det dröjde inte länge innan nästa polischef kom fram till baren.

  Även han smekte och nöp kvinnan i rumpan. Hon svor då till men när hon vände sig om var han redan på väg därifrån. Båda polischeferna har i förhör sagt att det inte varit deras mening att kränka den kvinnliga polisen. De säger sig ha vidrört kvinnans rumpa av misstag.

  SvaraRadera
 2. Sundsvalls Kommun (194.71.24.10) [IP Address]
  Sweden Sundsvall, Vasternorrlands Lan, Sweden

  www.google.se — tomas åslund polisen sundsvall

  5 Mar 2013 14:56:48
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/02/poliser-ulf-wiklund-och-tomas-aslund.html

  SvaraRadera