onsdag 19 november 2014

Polismännen Jörgen Stridsman och Magnus Pettersson i Kiruna misshandlade oskyldig autistisk 20-åring som greps av panik pga polisernas aggressiva angrepp


Poliser Jörgen Stridsman och Magnus Pettersson i Kiruna letade efter en man med Downs syndrom som rymt från ett boende men tog fel person. Den oskyldige mannen, som lider av autism, svarade inte på tilltal och drabbades av panik när poliserna grep honom. Mannens pappa och bror kom springande och försökte stoppa poliserna. Poliserna vägrade att lyssna och kalabalik uppstod. Både pappan och brodern sprejades med pepparsprej och brodern fick en polishund bussad på sig.

Alla tre åtalades för hot mot tjänsteman, men brodern och den autistiske mannen frias av Gällivare tingsrätt som anser att poliserna Stridsman och Pettersson borde sett att dem gjort fel. Att vara aggressiv och försöka få polisen att släppa mannen är i sig inte olagligt, anser rätten som inte helt och hållet lägger sig på polisens sida, vilket är det vanligaste förekommande domarbrottet mot Sveriges civila medborgare.

https://www.scribd.com/doc/247024565/Jorgen-Stridsman-Magnus-Pettersson-Kiruna-Polis-Autism-B-237-14-DomAnonym tjänare vid Gällivare tingsrätt vill tjäna pengar åt staten vilket är ett brott mot grundlagen

Grundlagen säger klart och tydligt att staten INTE får tjäna pengar på folket. Domstolar får INTE ta betalat mer än att det täcker kostnaderna. Hemmasnickrad lag, PUL, dödar skog.


Från:     Registrator Gällivare tingsrätt - TGL (Gallivare.tingsratt@dom.se)
Skickat:    den 18 november 2014 10:46:43
Till:    'Corruptio Swedish' (corruptio1@hotmail.com)


Översänder dom i målet.

När det gäller förundersökningsprotokoll i mål så hänvisar vi till bestämmelser i personuppgiftslagen (21 §) om behandling av personuppgifter, bl a uppgifter om brott.

Om du inte kan visa att du uppfyller kraven i personuppgiftslagen är det tveksamt om vi kan lämna ut förundersökningsprotokoll och dylikt i elektronisk form. Du hänvisas i så fall till att begära ut papperskopior. Sådana kan du få ut utan begränsning, mot gällande avgift givetvis.

Avgift tas ut enligt avgiftsförordningen (1992.191) om beställningen omfattar tio sidor eller mer.

I detta fall kommer kopian av förundersökningsprotokollet att kosta 128 kr.


Med vänlig hälsning

Registrator
Gällivare tingsrättPolis Jörgen Stridsman - Känd yrkesbrottsling

Nedan kan Ni läsa en artikel utav en som polis Stridsman anklagat för brott.

2010-08-14 var jag och en klubbroder på klubben och snickrade och installerade el. Vi var båda nyktra.

Jag stod 2m upp på en stege och klamrade en elkabel när polismännen Nicklas Skarin och Jörgen Stridsman kom och anklagade mig för narkotikabrott för eget bruk. Poliserna tog med mig till stationen för provtagning och ett förhör som mest handlade om varför vi är med i Sverigemodellen.
Jag tvingades även lämna ett DNA-prov genom toppsning.

Nicklas Skarin hotade mig och sade att ifall jag syntes utanför någon polis eller på något sätt hotade en polis så skulle jag få ett helvete. Fick även veta att så länge vi är med i Sverigemodellen så ska polisen göra allt för att stoppa oss.

Niklas L., KirunaHur många brott har Jörgen stridsman begått som ännu inte kommit fram i ljuset?


Brottslingen Jörgen Stridsman

Förnamn:     Thore Jörgen
Tilltalsnamn:     Jörgen
Efternamn:     Stridsman
Gatuadress:     Fågelvägen 3
Postnummer:     981 41
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1968-05-12
Född 12/5 1968 i Tärendö (Norrbottens län, Norrbotten).
Sambo med:
Förnamn:     Irene Anita Katarina
Tilltalsnamn:     Katarina
Efternamn:     Fredriksson
Gatuadress:     Fågelvägen 3
Postnummer:     981 41
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1964-11-24Brodern Greger Stridsman är också polis 


Brodern:
Förnamn:     Kjell Greger
Efternamn:     Stridsman
Gatuadress:     Lundvägen 31
Postnummer:     981 43
Postort:     Kiruna
Födelsedatum:     1973-03-14


0 kommentarer:

Skicka en kommentar