onsdag 19 december 2012

Hells Angels-medlem i Norrköping dömd för vapen polisen sålt via civil infiltratör


Polisen säljer vapen till gängen via civila infiltratörer - Poliser skapar brottsprovokationer och griper gängmedlemmar som åtalas av kriminella åklagare och döms godtyckligt av domare/nämndemän

Corruptio-journalist har nu för 40:de gången funnit och spårat vapen i händerna på gäng som oftast ovetandes köpt vapnen av polisen. I cirka 1500 fall har vapnen sålts vidare via flera personer och slutligen beslagtagits av polisen när vapnen använts vid mord, så som i följande fall; Malexandermorden 1999, Knutbymordet 2004, Solvallamordet (mordet på Gangsterkungen Dragan Joksovic 1998), Mordet på 18-årige studenten Amin Mosawi i Göteborg 2002, mordet på Mirtez Masovic 2009, steroidmissbrukande polismans mord på rånare Fredrik Göransson i Bräkne Hoby 2003, och många fler mord, skjutningar, rån etc etc.
.

Anledningen till varför Växjö vapenhärva styrdes av dåvarande justitieminister Thomas Bodström och anledningen till varför incestpedofilen/vapenhandlaren Sven-Erik Ahlberg kunde ljuga sig igenom fyra polisiärt/politiskt styrda rättegångar i Växjö och i Jönköping


Corruptio-journalist avslöjade polisens vapenhandel till gäng i december 2003 vilket var några månader innan polis Olle Liljegren greps för att polisledningen med Leif Jennekvist och Sten Heckscher i spesten skulle komma undan åtal för vållande till annans död i minst 30 fall (inklusive polisers död), och minst 500 fall av grovt vapenbrott/grovt narkotikabrott.

Sveriges största skandal genom tiderna som corruptio-journalists avslöjat kan Ni läsa om genom att klicka här.

.
Nedan ser Ni pistolen som vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg sålt via polisens civila infiltratör (troligtvis Sinisa Nikolic-Markovic) och som slutligen hamnade i händerna på Hells Angels-medlem i Norrköping. I den korrupta utredningen kring Växjö vapenhärva (Grimslövshärvan) framkom det att Ahlbergs kännetecken på vapnen han sålde var det sätt han tog bort vapnens serienummer på (borrning/svetsning/slipning). Artikeln nedan är skriven av statens nyttiga idiot som lever på socialbidrag från maffian som kallar sig för "Regeringen".
.
NORRKÖPING  26 Okt. 2012
En 37-årig Hells Angels-medlem hade en skarpladdad pistol på sig när han i somras greps av polisen. Han åtalas nu för grovt vapenbrott.
Det var tidigt på morgonen den 7 augusti i år som polisen fick tips om att fyra personer setts utanför Hells Angels lokal på Stockholmsvägen. De kastade sten på lokalen och slog med tillhyggen, bland annat en påk, på fasaden. Enligt uppgifter så försvinner angriparna från platsen varpå två män kommer ut från Hells Angels lokal och går efter angriparna. Strax därpå kommer en polispatrull till platsen. På andra sidan Stockholmsvägen, mitt emot Hells Angels lokal, in i gränden mot höghusen på Bergslagsgatan, ser de två män. Den ene av männen har en mörk tröja med texten "Support 81 Norrköping" på. När poliserna kliver ur bilen ser de att männen är två välkända medlemmar i Hells Angels.

- Jag ser hur den ene gör en rörelse mot sin byxlinning i svanken. Jag tror då att han ska vara beväpnad med skjutvapen och skriker till, berättar en av poliserna i förhör.

Det visar sig att 37-åringen har en skarpladdad pistol med ett magasin som sticker upp i byxlinningen. Den andre mannen, en 53-åring, lägger ifrån sig en större kniv innan han ger sina händer till polisen. Båda männen grips. 37-åringen åtalades på fredagen för grovt vapenbrott.

- Brottet är grovt eftersom vapnet innehafts på allmän plats och varit av särskilt farlig beskaffenhet samt att det, med hänsyn till omständigheterna vid tillfället, fanns en påtaglig risk för att vapnet kunde komma till brottslig användning, skriver kammaråklagare Thomas Ramstedt.
.
.

Bild 1. Vapnets vänstra sida: i godset på manteln kan man utläsa vapenfabrikatsemblemet
”CZ” och ”MODELL 85” samt kalibern ”CAL 9 LUGER”. På stommen kan
man läsa ”MADE IN CZECHOSLOVAKIA”.
.


Bild 2. Vapnets högra sida: saknar synliga märkningar på mantel, stomme
och pipa, där normalt ett vapennummer är präglat, se pilar i bilden
(placeringen på pipan skyms här av manteln). Dessa ställen förefaller
nedslipade vid en okulär besiktning.
.


Bild 3. Pilen(1) visar tändstiftet, vilket var rörligt och kan slås fram av hanen.
Runt öppningen för tändstiftet kan man skönja en cirkel (pilen 2), vilken kan
uppstå efter att ett antal avlossade skott. Troligen en följd av att heta krutgaser
läckt ut bakåt mellan tändhatten och hylsan och missfärgat godset i slutstycket.
Tändstiftet (1) och ”ringmärkningen” (2) i bild 3 ovan tillsammans med att pipan inte är
pluggad indikerar att det är ett ”skarpt” vapen.
.


Christoffer Kronqvist greps av kriminella poliser, åtalades falskt av åklagare Thomas Ramstedt och dömdes felaktigt/oskyldigt för grovt vapenbrott utav Domare Sofie Falkman/ nämndemän/politiker, Inger Rosen Wronka, Ulf Lundbäck och Marita Andersson.
.

Läs även corruptio-artikleln nedan så ser Ni att samma person (Sven-Erik Ahlberg) ligger bakom försäljningen av vapnen.

http://corruptio.bloggsida.se/diverse/mirtez-masovic-ihjalskjuten-med-vapen-som-polisen-salt-via-civil-infiltrator

4 kommentarer:

  1. Förnamn: Inger Maria
    Efternamn: Rosen-Wronka
    Gatuadress: Tunavägen 8
    Postnummer: 616 30
    Postort: Åby
    Kommun: Norrköping
    Födelsedatum: 1940-06-03

    SvaraRadera
  2. Förnamn: Ulf Martin
    Tilltalsnamn: Ulf
    Efternamn: Lundbäck
    Gatuadress: Stjärnvik 27
    Postnummer: 612 91
    Postort: Finspång
    Födelsedatum: 1943-05-16

    SvaraRadera
  3. Förnamn: Mari Ann Sophie
    Tilltalsnamn: Sophie
    Efternamn: Falkman
    Gatuadress: Hörngatan 8 lgh 1202
    Postnummer: 602 34
    Postort: Norrköping
    Födelsedatum: 1970-11-01

    SvaraRadera
  4. National Police Board Of Sweden (194.18.73.70) [IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    19 Dec 2012 16:17:43

    SvaraRadera