söndag 15 juni 2014


Polis Simon Häggström är både målsägare, förhörsledare, vittne och den polis som grep Jesper Rundin, vilket gör att staten/polisen är jävig mot Rundin vid ev. rättegång

När det gäller bötesbrott får poliser inte lägga händerna på misstänkta och hindra dem från att ringa advokat. Brottslingen Simon Häggström och hans kumpan, Zanna Tvilling, har övat in olagliga provokationer så att handgemäng uppstår mellan "polis" och enskild. Med dessa illegala knep tjänar svenska kriminell poliser extrapengar, vilket fungerar eftersom svenska åklagare och domare är medbrottslingar i alla brottmål där poliser har skyldighet att behandla enskild som oskyldig tills motsatsen bevisats i LAGLIG domstol.

Polis Zanna Tintin Tvilling


Misstänkt (Efternamn och förnamn)
Rundin, Jesper Birger Björnson

Brott
Våldsamt motstånd, Förgripelse mot tjänsteman, Försök till köp av sexuell tjänst.

STOCKHOLMS TINGSRÄTT
Följande är utrett i målet. Tidigt på morgonen den 27 oktober 2012 befann sig Jesper Rundin i centrala Stockholm. Han skulle övernatta på ett hotell vid Tegnérlunden. Under kvällen den 26 oktober 2012 och natten till den 27 oktober 2012 hade han druckit några drinkar på en tapasbar, två glas whiskey på hotellrummet, några drinkar och eventuellt några glas öl på ett uteställe i närheten av hotellet. Han hade blivit berusad. Efter besöket på utestället kom han i kontakt med Alina Bidilica på Mäster Samuelsgatan. Alina Bidilica är prostituerad och det är på Mäster Samuelsgatan som hon kommer i kontakt med sina kunder. Även andra prostituerade kvinnor befann sig i närheten av Alina Bidilica vid tillfället. På platsen var också de civilklädda poliserna Zanna Tvilling och Simon Häggström, från Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, som vid tillfället arbetade för att beivra den öppna gatuprostitutionen på Malmskillnadsgatan och Mäster Samuelsgatan. Poliserna pratade inledningsvis med några av de prostituerade kvinnorna och observerade sedan kontakten mellan Jesper Rundin och Alina Bidilica. När Jesper Rundin och Alina Bidilica tog en taxi till Jesper Rundins hotell följde poliserna efter. Jesper Rundin och Alina Bidilica tillbringade en stund i Jesper Rundins hotellrum. Det uppstod då ett bråk mellan dem angående pengar. Poliserna hörde bråket genom dörren till hotellrummet. Därefter gick Alina Bidilica ut ur hotellrummet. En stund senare gick Jesper Rundin ut ur hotellrummet. Poliserna anklagade då Jesper Rundin för försök till köp av sexuell tjänst. En konflikt uppstod mellan Jesper Rundin och poliserna i korridoren utanför hotellrummet. Poliserna omhändertog då Jesper Rundin enligt lagen (1976:511) om omhändertagande av berusade personer m.m. (LOB).


Förhörsledare: Simon Häggström

Förhörsdatum:
2012-10-27

Förhörsplats: Hotell Tegnérlunden, Stockholm.

Hörd person: Bidilica, Alina

Brottsmisstanke / Anledning till förhöret
Vittnesförhör med anledning av sexköpsbrott.


Berättelse
Bidilica ombedes att fritt berätta om vad hon har för relation till den man vars hotellrum hon nyss lämnade.
Bidilica uppger att mannen kom fram till henne på Mäster Samuelsgatan. Mannen ville ha sällskap med henne och de kom överens om att han skulle betala henne 2000 svenska kronor för att få ha vanligt normalt sex med henne. Bidilica och mannen kom överens om att mannen skulle betala pengarna på hans hotelrum som han hade innan de skulle ha sex säger Bidilica. Bidilica berättar vidare att de tog en taxi från Mäster Samuelsgatan till mannens hotell. Bidilica säger att i taxin på vägen till hotellrummet så sade mannen flera gånger till henne att hon skulle få pengarna så fort de kommit in på hotellrummet. När de väl kommit in på hotellrummet så ändrade sig mannen och sade att han absolut skulle betala henne men att han inte hade några kontanter. Mannen sade till Bidilica att han kunde ta ut pengar i bankomat varvid Bidilica svarade att det var en bra idé. Mannen sade då att han inte ville gå ut till bankomaten nu utan att de kunde göra det efter att de hade haft sex. Då skulle Bidilica få pengarna sade mannen. Bidilica svarade då mannen att hon inte gör någonting innan hon får pengarna varvid mannen återigen sade att hon skulle få pengarna efter att de haft sex. Då Bidilica inte ville ha sex med mannen innan hon fått sina pengar valde därför Bidilica att lämna hotellrummet. På frågan om Bidilica träffat mannen tidigare eller på något annat sätt känner honom svarar Bidilica nej det var första gången de träffades.
Uppläst och Godkänt.

http://www.scribd.com/doc/229008508/JESPER-Rundin-19770211-Forsok-Till-Sexkop-V%C3%A5ldsamt-Motst%C3%A5nd-Stockholms-Tingsratt-B-4056-13-Dom-2014-05-30

http://www.scribd.com/doc/229014779/Jesper-Rundin-Alina-Bidilica-Sexkop-B4056-13-Forundersokning

0 kommentarer:

Skicka en kommentar