fredag 19 juli 2013


Wallenberg, Olof Palme, Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin, Håkan Juholt, Lars Ohly, Maria Wetterstrand, Stefan Löfven, Göran Hägglund... alla är dem knark och vapenhandlare!

Sveriges regering med Wallenberg är i narkotikabranschen sedan 1980. Kungens familj, Sachse Coburg Gotha, har varit i opiumbranschen sedan 1835 (Opium war China). Narkotikalagarna kom till för att vapenindustrin skall kunna sälja mer vapen. Turkiet, Pakistan, Burma, USA är några länder som köper vapen med pengar som tillkommit från narkotikahandel. Sveriges regering vet detta och det är anledningen till varför Sveriges regering skyddar opiumfälten i Afghanistan och tillämpar hårda narkotikalagar.

Sveriges regering är så desperat att regeringen tillåter svenska poliser att importera narkotika. Polisens civila infiltratörer, bl.a. Max Åström och Peter Rätz användes febrilt av svensk kriminell Polismyndighet för att dra in hundratals personer i narkotikabranschen. Sedan griper svensk korrupt polis dem som polisen själva lurat in i knarkhandel för att kunna spela den teater inför svenska folket som inget anar pga att teatern pågått under 35 år och är massiv.



Kokainmålet kan bli ett "Thomas Quick mål" som fäller och drar ner byxorna på landsförrädarna, dem smutsiga vapen och knarkhandlare som kallar sig ministrar


Nedan kan Ni höra den oskyldige och utav "rättsväsendet" falskt utpekade Jonas Oredsson, som Sveriges regering med sina grovt kriminella kreatur (åklagare/poliser) åtalat för narkotikabrott för att svenska folket skall undgå att se regeringens egen narkotikahandel, till för att gynna Wallenberg och Bofors/SAAB Dynamics.



http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/05/jonas-oredssons-advokater-suger-fett.html
 
Narkotikamålet mot Mats Rimdahl (Maskeradligans fd. ledare). 

5 kommentarer:

  1. Man har länge satt dit oskyldiga och småhandlare i "war on drugs" och även sina egna samarbetspartners.

    Diverse nickedockestaters regimer till Wallenberg, Rotshild, Rockerfellers, Bonniers osv odlar opium, kokain, brass och NATO skyddar detta. CIA fungerar som huvudgrossisten och säkrar att partierna når ut till agenter inom diverse 1 % organisationer vilka fungerar som lokala distrubitörer.

    Polisens uppgift är att jaga de som är beroende av drogerna som anses vara kriminella. ( Är man alkoholist får man vård och avgiftning, men är man torsk på ngn drog åker man in på kåken och ses som tjuv). Polisen håller på det viset uppe priserna på drogerna. Hade droger varit lagliga hade marknaden var död. Själv tycker jag att det kunde vara lagligt MEN ertappas man på verkad av sprit eller knark flertalet ggr på allmän plats och sover utomhus osv = att staten tar hand om en och avgiftar = händer inte idag. Ist dör missbrukarna för staten pissar på dem.

    Drogstålarna går in i vapen-industrin där SMUTS som Stefan Löfwen och Persson och många andra landsförrädare på sidan får stora pengar svart inbetalda på utlandskonton. Alla transaktioner totalmörkas " rikets säkerhet". Goyimsson vill ha mkt satsningar på JAS-plan , vapen och annan skit för de luras med påhittade hot via Bonniers media. Om folket blir kritiskt till 100 miljarder till JAS så flyger ryska plan nära gränsen på direkt order av finansoligarkin som styr även Putin.

    SvaraRadera
  2. Stadsledningskontoret (217.21.232.237) [Label IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    (No referring link)
    20 JulY 2013 14:59:00
    www.corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  3. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
    Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

    www.google.se — in corruptio
    22 July 2013 11:47:52
    corruptiosweden.blogspot.se/

    www.google.com — corruptio
    22 July 2013 13:37:24
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  4. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
    Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

    www.google.se — corruptio
    22 July 2013 11:31:54
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  5. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
    Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

    23 July 2013 07:31:28
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera